Ondersteuning

Hoe krijg ik ondersteuning?

Dagwijzer_front_agenda_cropped

1. Hulp op afstand

Gebruikers van de Dagwijzer en de Dagwijzer beheer app kunnen altijd onze helpdesk bereiken om hulp op afstand te krijgen, ons nummer is: 020–4226000. Onze helpdeskmedewerkers kunnen de Dagwijzer dan op afstand overnemen en hulp en ondersteuning bieden.

2. Veel gestelde vragen

2.1 Hoe werkt het met zomer en wintertijd?

Zomer en wintertijd worden altijd automatisch ingesteld op de Dagwijzer. U hoeft hier verder niets aan te doen.

2.2 Meerdere dagwijzers en inloggen

Als u meerdere dagwijzers heeft en wilt inloggen met hetzelfde account dan is dit helaas niet mogelijk. Er kan altijd maar
1 Google account per dagwijzer gebruikt worden. Als u dit toch probeert zullen alle andere dagwijzers na een bepaalde tijd vanzelf uitloggen.

2.3 Mijn dagwijzer heeft moeite met taken ophalen

Zorg er altijd voor dat uw dagwijzer een stabiele wifi verbinding heeft en niet te ver van uw wifi modem afstaat. Als u ziet dat uw dagwijzer moeite heeft met taken of berichten ophalen zet uw dagwijzer dan dichter bij de wifi modem.

2.4 Dagwijzer agenda beheren met Google Agenda​

 U kunt de Dagwijzer agenda ook beheren zonder de Dagwijzer beheer app te gebruiken. Dit kan via de Google Agenda app of website op je telefoon op laptop.

Alle afspraken die je in de Google Agenda zet worden automatisch in de Dagwijzer vertoond. Het is belangrijk dat je in de Google Agenda inlogt met dezelfde inloggegevens als die waar de Dagwijzer mee is ingelogd.

Alle afspraken die je in de Google Agenda zet worden automatisch in de Dagwijzer vertoond. Het is belangrijk dat je in de Google Agenda inlogt met dezelfde inloggegevens als die waar de Dagwijzer mee is ingelogd.

2.5 Dagwijzer foto's beheren met Google Foto's

U kunt de Dagwijzer foto’s ook beheren zonder de Dagwijzer beheer app te gebruiken. Dit kan via de Google Foto’s app of website op je telefoon of laptop.

Log in met dezelfde logingegevens als waar de Dagwijzer mee is ingelogd en voeg de foto’s toe aan het album ‘simklokalbum’. Op die manier zullen de foto’s naar de Dagwijzer gestuurd worden.

Log in met dezelfde logingegevens als waar de Dagwijzer mee is ingelogd en voeg de foto’s toe aan het mapje ‘simklokalbum’. Op die manier zullen de foto’s naar de Dagwijzer gestuurd worden.